12 radio-show

Enter Večer


Nitko normalan ne radi od 18 do 22 svaki radni dan. To je termin kad ideš doma s posla, faksa, iz škole, druži s frendovima (ako ih imaš), kad se ide na cugu, u kino, na dejt (ili plačeš jer nemaš dejt), briješ po teretani, kad se prvi pojavljuješ na tulumu kao najveći freak…

A ako i radiš tada, onda si otprilike jadan i nenormalan kao i Ermin Preljević i Filip Dizdar.

Idemo odmah u glavu: #entervecer nije normalan show. To su dva lika koji skoro uopće ne poznaju granice normalnoga i koji su negdje tokom svojih života izgubili apsolutno svaki smisao za sram.
Tako da, ako želiš slušati neki standardni program gdje ćeš uvijek znati što će se dogoditi, što ćeš dobiti i što možeš očekivati – mi nismo taj show.

Mi te vodimo na sve evente na kojima vrijedi biti, dijelimo ti sve što što možeš zamisliti (uglavnom stvari koje se nama nisu dovoljno svidjele pa glumimo velike dobrotvore), bacamo preporuke i životno važne savjete, #loopamo poznate pjesme, izvodimo Nenormalne misije (TN TN TN TN TNNN TN TN znaš stvar), imamo live stand up, s vama smišljamo i radimo najgluplje stvari i akcije, pričamo potpune besmislice, partijamo na Kaučelli… Stat ćemo tu, popis je podulji, skužili ste poantu.

Ukratko, #entervecer je sve samo ne normalan show. Svaki radni dan od 18 do 22 možeš uživo čuti kako zvuči društveni eksperiment kad totalnim munjama (Filip i Ermin) daš 4 sata slobode da rade sve što im padne na pamet. Al doslovce sve što im padne na pamet.